Een ontmoeting: mijn werkwijze(n)

Eigen verantwoordelijkheid
Wat je kunt verwachten bij een sessie met mij valt niet altijd makkelijk te voorspellen. Dat kan de sessie dan ook leuk, onverwacht, confronterend of diepgaand maken. Om te beginnen zul je mij ontmoeten. Ik ben open en eerlijk over mezelf en van daaruit ook open en eerlijk geïnteresseerd in jou. Ook ga ik ervan uit dat jij zelf alle antwoorden al in je draagt en zelf verantwoordelijk bent voor je eigen proces. Leidraad in onze ontmoeting zijn openheid op alle gebied, veiligheid, integriteit, vriendelijkheid en plezier.

Wat kan ik verwachten?
Bepalend voor een sessie kan zijn dat je met een specifieke wens of vraag komt, je wilt bijvoorbeeld een ademsessie doen, een Deep Touch bewustwordingsmassage ontvangen of meer doen met Tantra. Toch wil dat niet altijd zeggen dat deze vormen precies passen bij wat je werkelijk nodig blijkt te hebben in het moment. Daar zoeken we samen naar. Voorop staat dat jij je op je gemak voelt. Met vertrouwen in mij.

Intimiteit
Eerder omschreef ik op deze site Intimiteitscoaching als een aparte sessie, maar in feite gaan alle sessies bij mij over intimiteit. Je kracht terugvinden in dat wat je spannend vindt, namelijk je kwetsbaarheid laten zien. Met als logisch gevolg echt contact, intimiteit en liefde in je leven.