Vrouwenmassage

 • Heb je een diep verlangen om aangeraakt en gezien te worden in je vrouwelijkheid: lichamelijk, emotioneel en spiritueel?
 • Zou je je graag seksueel vrij willen voelen. Pijn, spanning en schaamte hierover los willen laten? In je relatie of juist omdat je die niet hebt?
 • Wilt je weer meer aanwezig zijn in je eigen lijf en in je bekken om zo je (seksuele) energie weer te voelen stromen?
 • Wil je (leren) genieten van jezelf en vóór jezelf?
 • Wil je ontvankelijk en open zijn vanuit jouw unieke vrouw-zijn?

Niets is zo helend is als het ontvangen van een tantra massage van een vrouw. Veiligheid, herkenning, zusterschap en ruimte om te ontdekken vormen de bedding van mijn werk. Het is een grote passie van me: het herontdekken van onze zelf-liefde en daarmee volledige (seksuele) overgave aan onszelf. Er leeft een collectief idee in ons als vrouwen dat de seksuele overgave waar we zo naar verlangen, een overgave aan de ‘ander’ is: je man of je vriendin bijvoorbeeld. Niets is minder waar. Dat is wat je o.a. gaat ontdekken in een sessie bij mij. Juist de overgave aan jezelf brengt je bij veel meer vervulling en plezier met je partner.

Vertrouwen

Vertrouwen heeft soms tijd nodig. Zeker als het gaat om je lijf, je gevoelens rond je seksualiteit. Het is een voorwaarde om je te kunnen ontspannen en openen bij een tantra massage. Die tijd nemen we. Dat is de reden waarom we altijd beginnen met een ontmoeting met een kopje thee, zodat je rustig aan mij kunt wennen en vertellen over jezelf. Eerlijkheid en openheid zijn de startwaarden voor een (tantrische) sessie bij mij. Uiteraard blijft alles wat je deelt, binnenskamers. Ik ben vanuit mijn hart, geïnteresseerd in jou, als mens in wie jij bent. Wat gaan we doen? Tijdens het voorgesprek zal naar voren komen waar je behoefte ligt. Het kan zijn dat er naast de issues rond je seksualiteit ook andere dingen spelen, die maken dat het moeilijk is om je te ontspannen. Dan kan het goed zijn om te beginnen met een aantal diepe strijkbewegingen op de plekken waar de spanning zit. Ik voel intuïtief aan wat goed voelt om te doen bij je en daar blijf jij te allen tijde de regisseuse in. Het resultaat is ontspanning in je diepste wezen.

Kashmirische massage

Een vorm van massage en aanraken van jouw hele lichaam die je leidt naar je overgave. Na een korte hart- of ademmeditatie mag je op mijn schoot zitten en wieg ik je naar ontspanning. Daarna leg ik je neer. De massage is vloeiend, intuïtief, en energetisch. Ze maakt dat alles in je gaat stromen en gevoeld mag worden. Je raakt steeds meer uit je hoofd en je wordt puur aandachtig aanwezig. Het loslaten van het ‘doen’, het ervaren van ‘zijn’, weer in totale verbinding met jezelf. Je kunt het zien als een dans die ik met je doe waarbij je alles los mag laten. Bij deze massage zijn we beiden bloot, alleen als dat OK voor je is.

Yoni massage

Een andere mogelijkheid is om één of meerdere yoni massages te ontvangen, als vervolg op het traject dat je al bij mij doorlopen hebt of omdat je voelt dat je daar nu al aan toe bent. Deze massage kan passen in een tantra- of kashmirische massage. In de yoni (Sanskriet voor vagina) slaan we alle ervaringen rond seksualiteit, bevallingen, operaties e.d. op. Net zoals we werken met de rest van je lichaam, kun je hier gaan doorvoelen en ontladen wat zich aandient. Dit doen we met hele kleine stapjes. We gaan precies zo ver als jij wilt. Ik kan zacht en verkennend met je werken, zodat jij steeds in contact kunt blijven. Tot je er aan toe bent om uiteindelijk ook steviger werk te ontvangen op de drukpunten in je yoni. Dit deblokkeren en integreren van oude trauma’s zal uiteindelijk leiden tot het ervaren van een opwinding en van golven van (levens) energie die je in een staat brengen die ver ‘achter’ de bekende piekervaring van het orgasme ligt. We noemen dit ook wel het Vallei-orgasme.

Als je bij mij komt,

 • houden we eerst een gesprek en overleggen we samen wat je wilt gaan ervaren;
 • zal ik zelf eerlijk, open, direct en transparant zijn in het aangeven van mijn grenzen en van wat ik zie;
 • gaan we samen kijken wat we gaan doen. Tot de mogelijkheden behoren ook het doen van tantrische oefeningen en/of een (tantrische) ademsessie, soms is een serie Deep Touch bindweefselmassages nodig;
 • zal ik mijn intuïtie volgen bij mijn begeleiding van jou;
 • kunnen we werken met seksuele energie maar nooit met bewust toewerken naar een piekorgasme
 • Bovenal zal ik er voor je zijn!

Jij straalt liefde, vertrouwen en echte warmte uit, direct vanuit je hart. Ik voel me werkelijk opnieuw geboren!

S

Er was echt aandacht voor MIJ. Ik voel me zo gezien, dankjewel!

Arie

Heleen is een heerlijk mens om contact mee te hebben als je op zoek bent naar persoonlijke groei en ontwikkeling.

Bart

Bijzonder vond ik het dat je me tijdens de massage vragen stelde. Dat was nieuw voor mij en voelde veilig.

Susan
Aanmelden

Bel 06-40066052 of email arati@arati-touch.nl voor een afspraak.

Of gebruik het formulier hieronder.

Tarieven
Kennismaking / intake 1 uur € 70,-
Sessie 2 uur € 140,-
2,5 uur € 175,-
3 uur € 210,-
5 sessies 5 X 2 uur € 650,-
Tantrische sessie voor vrouwen
aanbieding voor nieuwe cliëntes:
3 sessies 3 X 2 uur € 350,-
Tantrische ontmoetingssessie voor paren 2 uur € 280,-
Ârati Touch kadobon in overleg
 • Alle bedragen zijn incl 21% btw
 • Vooraf betaalde sessies zijn niet overdraagbaar en 1,5 mnd geldig vanaf datum 1e sessie.
 • Sessies die je een dag tevoren afzegt, breng ik volledig in rekening. In geval van plotselinge ziekte, ga ik er van uit dat er meteen een nieuwe afspraak ingepland wordt.

X