Holistische sensuele massage voor vrouwen

 • Heb je een diep verlangen om aangeraakt en gezien te worden in je menszijn: lichamelijk, emotioneel en spiritueel?
 • Voel je dat overvloedig ontvangen nodig is in jouw helingsproces?
 • Wil je weer meer aanwezig zijn in je eigen lijf en in je bekken om zo je energie weer te voelen stromen?
 • Zou je graag meer contact willen voelen met je vrouwelijke energie en/of jouw unieke zijn

Holistische Sensuele Massage is er voor iedereen, voor jou als vrouw of man, maar ook als je een andere seksuele identiteit hebt. Het is een vorm van massage waarbij jij de intentie hebt om volledig te ontvangen. We spreken samen af binnen welke grenzen we blijven. Ik masseer je op de tafel of op de mat.

Vrouwenmassage: speciaal voor als je je een vrouw voelt
Niets is zo helend voor een vrouw als het ontvangen van een sensuele massage van een vrouw. Veiligheid en ruimte om te ontdekken vormen de bedding van mijn werk. Omdat ik mezelf identificeer als vrouw en dat ook ben, kunnen herkenning en zusterschap belangrijke helende aspecten zijn voor jou. Het is een grote passie van me: het herontdekken van onze zelf-liefde en daarmee volledige (seksuele) overgave aan onszelf. Er leeft een collectief idee in ons als vrouwen dat de overgave waar we zo naar verlangen, een overgave aan de ‘ander’ is: je partner of je vriendin bijvoorbeeld. Niets is minder waar. Dat is wat je o.a. gaat ontdekken in een sessie bij mij. Juist de overgave aan jezelf brengt je bij veel meer vervulling en plezier met je partner.

Net zo speciaal als je transgender of transsekueel bent
Het ontvangen van een holistische sensuele massage is voor jou een kans om volledig jezelf te mogen zijn, welke kant van jou in dat moment dan ook aandacht vraagt. Het gezien en aangeraakt worden in jouw vrouwelijke kanten kan helend zijn doordat ik mijzelf identificeer als vrouw en een spiegel kan zijn hierin. Veiligheid, ruimte en respect zijn ook hier de bedding, zodat je jezelf helemaal over mag geven aan je eigen lichaam, precies zoals het is.

Vertrouwen

Vertrouwen heeft soms tijd nodig. Zeker als het gaat om je lijf, je kwetsbaarheid en gevoelens rond je seksualiteit. Het is een voorwaarde om je te kunnen ontspannen en openen bij een holistische sensuele massage. Die tijd nemen we. Dat is de reden waarom we altijd beginnen met een gesprek en een bodyscan, zodat je rustig kunt aankomen en aan mij kunt wennen en vertellen over jezelf. Eerlijkheid en openheid zijn de startwaarden voor een  sessie bij mij. Uiteraard blijft alles wat je deelt, binnenskamers.

Wat gaan we doen? Tijdens het voorgesprek zal naar voren komen waar je behoefte ligt. Het kan zijn dat er naast de issues rond je seksualiteit ook andere dingen spelen, die maken dat het moeilijk is om je te ontspannen. Dan kan het goed zijn om te beginnen met een aantal diepe strijkbewegingen op de plekken waar de spanning zit. Ik voel intuïtief aan wat goed voelt om te doen bij je en daar blijf jij te allen tijde de regisseuse in. Het resultaat is ontspanning in je diepste wezen.

Kashmirische massage

Een vorm van massage en aanraken van jouw hele lichaam die je leidt naar je overgave. Ze vindt plaats op de tafel of op de mat. Na een korte hart- of ademmeditatie mag je, als dat goed voelt voor jou én voor mij, op mijn schoot zitten en wieg ik je naar ontspanning. Daarna leg ik je neer.

De massage is vloeiend, intuïtief, en energetisch. Ze maakt dat alles in je gaat stromen en gevoeld mag worden. Je raakt steeds meer uit je hoofd en je wordt puur aandachtig aanwezig. Het loslaten van het ‘doen’, het ervaren van ‘zijn’, weer in totale verbinding met jezelf. Je kunt het zien als een dans die ik met je doe waarbij je alles los mag laten.

Bij deze massage kun jij bloot zijn, als je daar met een open hart ‘ja’ voor voelt. Ik blijf in overleg met jou gedeeltelijk of helemaal gekleed.

Yoni massage

Een mogelijkheid is om tijdens deze massage één of meerdere yoni massages te ontvangen in een aantal sessies achter elkaar, als vervolg op het traject dat je al bij mij doorlopen hebt of omdat je voelt dat je daar aan toe bent.

In de yoni (Sanskriet voor vulva) slaan we alle ervaringen rond seksualiteit, bevallingen, operaties e.d. op. Net zoals we werken met de rest van je lichaam, kun je hier gaan doorvoelen en ontladen wat zich aandient. Dit doen we met hele kleine stapjes. We gaan precies zo ver als jij wilt. Ik kan zacht en verkennend met je werken, zodat jij steeds in contact kunt blijven. Tot je er aan toe bent om uiteindelijk ook steviger werk te ontvangen op de drukpunten in je yoni.

Dit deblokkeren en integreren van oude trauma’s kan uiteindelijk leiden tot het ervaren van een opwinding en van golven van (levens) energie die je in een staat brengen die ver ‘achter’ de bekende piekervaring van het orgasme ligt.

Seksuologisch Lichaamswerk

Het kan zijn dat jouw wens om een yonimassage te ontvangen veel te maken heeft met het verlangen om meer plezier te beleven aan seksualiteit, met jezelf en misschien ook met je partner of een ander mens. Er kunnen veel verschillende oorzaken zijn van het niet volledig willen stromen van jouw seksualiteit, bijvoorbeeld het moeilijk kunnen praten over of zelfs niet weten wat je fijn vindt, het open zijn over waar je last van hebt zoals pijn in je bekkengebied en je vagina of problemen met orgasme en nog veel meer. Mocht dat zo zijn, dan is er ook een mogelijkheid om daarmee aan de slag te gaan met mij.

Neem daarvoor contact met me op of neem vast een kijkje op www.seksueelontdekkingswerk.nl.

Als je bij mij komt,

 • houden we eerst een gesprek en overleggen we samen wat je bij mij wilt ontvangen;

 • zal ik zelf eerlijk, open, direct en transparant zijn in het aangeven van mijn grenzen en van wat ik zie;

 • blijft alles wat je deelt, binnenskamers;

 • gaan we samen kijken wat we gaan doen. Tot de mogelijkheden behoren ook het doen van lichaamsgerichte meditatie en/of een (tantrische) ademsessie. Soms is een serie Deep Touch bindweefselmassages nodig;

 • zal ik mijn intuïtie volgen bij mijn begeleiding van jou;

 • gaan we nooit verder dan jij wilt en zal ik dat steeds opnieuw bewaken;

 • ontvang je mijn onvoorwaardelijke aandacht.

Jij straalt liefde, vertrouwen en echte warmte uit, direct vanuit je hart. Ik voel me werkelijk opnieuw geboren!

Er was echt aandacht voor MIJ. Ik voel me zo gezien, dankjewel!

Heleen is een heerlijk mens om contact mee te hebben als je op zoek bent naar persoonlijke groei en ontwikkeling.

Bijzonder vond ik het dat je me tijdens de massage vragen stelde. Dat was nieuw voor mij en voelde veilig.

Aanmelden

Bel 06-40066052 of email [email protected] voor een afspraak.

Of gebruik het formulier hieronder.

Tarieven
Kennismaking / intake 1 uur € 70,-
Sessie 2 uur € 140,-
2,5 uur € 175,-
3 uur € 210,-
5 sessies 5 X 2 uur € 650,-
Tantrische sessie voor vrouwen
aanbieding voor nieuwe cliëntes:
3 sessies 3 X 2 uur € 350,-
Tantrische ontmoetingssessie voor paren 2 uur € 180,-
Ârati Touch kadobon in overleg
 • Alle bedragen zijn incl 21% btw
 • Vooraf betaalde sessies zijn niet overdraagbaar en 1,5 mnd geldig vanaf datum 1e sessie.
 • Sessies die je een dag tevoren afzegt, breng ik volledig in rekening. In geval van plotselinge ziekte, ga ik er van uit dat er meteen een nieuwe afspraak ingepland wordt.
X