Holistische Sensuele Massage

Verlang je ernaar om

 • met liefde en aandacht aangeraakt te worden?
 • helemaal gezien en gehoord te worden?
 • weer meer in je lichaam te komen?
 • weer in contact te komen met je eigen mannelijke sensualiteit?

Holistische Sensuele Massage is een vorm van massage waarbij jij de intentie hebt om volledig te (leren) ontvangen. We spreken samen af binnen welke grenzen we blijven. Jij bepaalt zelf of je bloot wilt zijn of toch (gedeeltelijk) gekleed. Ik masseer je op de tafel of op de mat en ik blijf altijd gekleed.

Speciaal voor mannen
Veel mannen zijn keien in geven, zorgen voor en verantwoordelijk zijn. Misschien herken je dat wel en maakt dit patroon dat je vergeet om je aan te laten raken en je daar aan over te geven, los van je seksuele ontmoetingen met je partner of een ander mens. Daarom richt ik me bij holistische sensuele massage op jou en je hele lichaam. Dat doe ik zonder specifieke focus op de genitalien met als doel jou de kans te geven je meer heel en aanwezig te laten voelen in je lichaam.

Net zo speciaal als je transgender of transsekueel bent
Het ontvangen van een holistische sensuele massage is voor jou een kans om volledig jezelf te mogen zijn, welke kant van jou in dat moment dan ook aandacht vraagt. Het gezien en aangeraakt worden kan enorm helend zijn doordat ik altijd de intentie heb om vanuit veiligheid, ruimte en respect aanwezig te zijn, zodat je jezelf helemaal over mag geven aan je eigen lichaam, precies zoals het is.

Vertrouwen en Ontspannen

Het echt kunnen ontvangen van een massage en het beleven van extase ontstaat pas als je helemaal in staat bent om je lichaam en geest te ontspannen. Daarvoor is het heel belangrijk dat je vertrouwen en veiligheid voelt bij mij en ik ook bij jou. Dat heeft soms tijd nodig. In de diepere ontspanning die dan kan ontstaan kan je je bewust worden van wat er echt in de weg zit: bijvoorbeeld verdriet, belemmerende overtuigingen, fysieke spanningen als gevolg van stress of oude in je lichaam opgeslagen trauma’s. Dit zijn de soort dingen waar ik met jou naar kan gaan kijken, als je daar voor kiest.

Seksueel Ontdekkingswerk

Misschien kom je er na een aantal sessies holistische sensuele massage achter dat je meer zou willen leren ervaren in je seksualiteit. Je wilt vrijer durven zijn of meer leren over jezelf, vrouwen of andere gender-identiteiten. In je relatie of juist omdat je die niet hebt. Of omdat je wilt onderzoeken waarom bepaalde aspecten in jouw seksuele beleving niet stromen/willen werken zoals jij het wilt. Of omdat je je ervoor schaamt. Er zijn veel thema’s waar je zelf over kunt leren of die je zelf kunt leren veranderen. Daarvoor kun je ook bij mij terecht. Kijk daarvoor op www.seksueelontdekkingwerk.nl

Als je bij mij komt,

 • houden we eerst een kennismakingsgesprek waarin je over jezelf kunt vertellen en je evt. vragen te stellen;

 • blijft alles wat je deelt, binnenskamers;

 • zal ik zelf eerlijk, open, direct en transparant zijn in het aangeven van mijn grenzen en van wat ik zie;

 • zijn eerlijkheid en openheid startwaarden voor een sessie;

 • overleggen we samen wat we gaan doen. Tot de mogelijkheden behoren ook het doen van lichaamsgerichte meditatie en/of een ademsessie, soms is een serie Deep Touch bindweefselsessies nodig;

 • is er geen sprake van het aanbieden of hebben van seks, in welke vorm dan ook.

Ik ben vanuit mijn hart, geïnteresseerd in jou, als mens in wie jij bent.

Jij straalt liefde, vertrouwen en echte warmte uit, direct vanuit je hart. Ik voel me werkelijk opnieuw geboren!

Er was echt aandacht voor MIJ. Ik voel me zo gezien, dankjewel!

Heleen is een heerlijk mens om contact mee te hebben als je op zoek bent naar persoonlijke groei en ontwikkeling.

Bijzonder vond ik het dat je me tijdens de massage vragen stelde. Dat was nieuw voor mij en voelde veilig.

Aanmelden

Bel 06-40066052 of email [email protected] voor een afspraak.

Of gebruik het formulier hieronder.

Tarieven
Kennismaking / intake 1 uur € 70,-
Sessie 2 uur € 140,-
2,5 uur € 175,-
3 uur € 210,-
5 sessies 5 X 2 uur € 650,-
Tantrische ontmoetingssessie voor paren 2 uur € 180,-
Ârati Touch kadobon in overleg
 • Alle bedragen zijn incl 21% btw
 • Vooraf betaalde sessies zijn niet overdraagbaar en 1,5 mnd geldig vanaf datum 1e sessie.
 • Sessies die je een dag tevoren afzegt, breng ik volledig in rekening. In geval van plotselinge ziekte, ga ik er van uit dat er meteen een nieuwe afspraak ingepland wordt.
X