Zoek je een plek voor je lezing, workshop, meditatie of om je sessies te kunnen geven?

Ârati Ruimte is heel geschikt voor kleine intieme bijeenkomsten. Bijvoorbeeld een lezing voor ± 20 mensen, een kleine yogaklas voor ± 8 mensen, meditatie, massage, mannen- of vrouwencirkels, maar ook voor weekendworkshops van vrijdagavond tot en met zondag voor max. 16 mensen. Individuele sessies kunnen zowel in de kleine werkkamer voor gegeven worden als in de praktijkruimte boven.

Faciliteiten

Er is een kleine werkkamer (9m2), een halletje, een zit/wachtkamer, een groepsruimte beneden (35m2) en een praktijk/groepsruimte boven (30m2). De ruimte beneden en boven zijn afzonderlijk te gebruiken, maar niet door verschillende gebruikers. Dit omdat de ruimte boven alleen bereikt kan worden via de ruimte beneden.

Een kleine keuken waar een lunch bereid kan worden maar niet kan worden gekookt, wel iets opgewarmd (bijv. een pan soep). Vanuit de ruimte beneden kun je naar de buitenruimte waar je heerlijk beschut kunt zitten als het weer het toelaat. In de praktijk/groepsruimte boven is een douche die in overleg gebruikt kan worden.

Bekijk hier de tarieven en de gebruiksvoorwaarden