(Echt)paren ontmoetingssessie

Voor paren bij wie intimiteit en seksualiteit in het licht gezet wil worden. Jullie zijn op een punt in je relatie gekomen waarop je ontdekt dat wat ooit zo gewoon en natuurlijk tussen jullie was, niet meer zo vanzelfsprekend is. Het aanraken, knuffelen, vrijen en de emotionele verbondenheid die daar bij hoort is soms verdwenen of heeft butsen opgelopen. Als jullie voor een sessie bij mij komen, hebben jullie de moed al bijeen geraapt om daar open en eerlijk over te durven zijn. Tevens zijn jullie bereid om je letterlijk en figuurlijk bloot te geven om met mij als begeleider, fysiek aan de slag te gaan met elkaar.

Geen seks meer……

Bij veel paren die langer samenzijn, neemt het vrijen af of verdwijnt soms helemaal. Dat kan erg verdrietig en eenzaam gaan voelen. Ongemerkt hebben we ons door de jaren heen steeds meer aangepast aan de ander en zijn we daarmee onze seksuele authenticiteit kwijtgeraakt. Precies dat wat we ooit zo aantrekkelijk aan elkaar vonden. Daarnaast verandert onze beleving van seks ook met de jaren, vaak in meer of mindere mate beïnvloed door fysieke klachten zoals ziekten en hormonen. Met ons hoofd kunnen we dan een beeld hebben van hoe het (nog steeds) zou moeten zijn, maar ons lijf vertelt ons iets totaal anders. Met weer leren luisteren naar ons lijf, ook ons seksuele lijf, kunnen we de communicatie met elkaar weer openen en onze kwetsbaarheid aan elkaar laten zien. Van hieruit zal het gevoel van diepe verbinding en liefde weer zichtbaar kunnen worden en daarmee ook weer het ontdekken van een nieuwe vorm van seksualiteit die nu bij jullie past.

Het traject

Een sessie duurt minimaal 2,5 uur en kan starten met een traject van meerdere sessies waarin ook individuele sessies (van meestal 1,5 tot 2 uur) met beide partners opgenomen zijn.

Afhankelijk van jullie vraag, werken we met

  • oefeningen en structuren om met elkaar in contact te zijn op een gelijkwaardige manier, om aanwezig te blijven in het moment, bij jezelf. Ik maak hierbij o.a. gebruik van het Wheel of Consent van Betty Martin.
  • elkaar weer leren aanraken met aandacht. Hierbij is er ruimte voor alles wat zich aandient om het proces hierin helder te krijgen.
  • massage (tantra) van het hele lichaam met daarbij ook borst-, yoni-, lingam- en/of gudamassage
  • specifieke issues die jullie tegenkomen in je seksualiteit zoals bijvoorbeeld pijn bij het vrijen, erectieverlies, te snel ejaculeren, geen orgasme ervaren, dissociëren….
  • humor

Tussen sessies in, is het mogelijk om te overnachten in Ârati Ruimte. Het kan heel fijn zijn om even helemaal uit jullie dagelijkse leven weg te zijn.

Aanmelden

Email [email protected] voor een afspraak.

Of gebruik het formulier hieronder.

Tarieven
Kennismaking en/of intake Seksueel Ontdekkingswerk >1 uur € 70,-
Sessie 2 uur € 140,-
2,5 uur € 175,-
3 uur € 210,-
5 sessies 5 X 2 uur € 650,-
Tantrische ontmoetingssessie voor paren 2 uur € 180,-
Ârati Touch kadobon in overleg
  • Alle bedragen zijn incl 21% btw
  • Vooraf betaalde sessies zijn niet overdraagbaar en 1,5 mnd geldig vanaf datum 1e sessie.
  • Sessies die je een dag tevoren afzegt, breng ik volledig in rekening. In geval van plotselinge ziekte, ga ik er van uit dat er meteen een nieuwe afspraak ingepland wordt.

X