november, 2019

08nov19:3022:30Dans- en Ademworkshop met Gjalt, Ellie en ÂratiOp 8 november om 19.30 uur19:30 - 22:30 Danslokaal, Waalbandijk 12F, 6541 AJ Nijmegen

more

Event Details

Een TRANSFORMATIONAL BREATH Dans- en Ademworkshop in Nijmegen
De primeur op 30 augustus was indrukwekkend! De muziek van Gjalt is heerlijk om op te dansen en er helemaal voor te gaan. Vooraf maakten we onze intentie voor de avond en de ademsessie en was er de uitleg. Met elkaar bracht de groep de positieve energie omhoog door het samen ademen. ‘Ik voel me heerlijk en ik vond alles fijn, zo heerlijk gedanst en dan de ademsessie, wat een mooie reis!’, ‘Mijn buikpijn is weg en ik voel weer ruimte en plezier’ (Een paar reacties van deelnemers).
Dansen en bewegen voor een begeleide ademsessie is dus super! De combinatie is zo goed omdat de dans de adem volledig op gang brengt en je je daarmee dieper kunt verbinden met jezelf en je lijf. De lichtheid en het plezier van je dans geeft net die extra ondersteuning die je nodig hebt in de ademsessie: voor verdere verbreding, verdieping en verzachting….. Je gaat gegarandeerd verlicht weer naar huis ;).
 
Deze bijzondere dans- en ademworkshop wordt georganiseerd en begeleid door de zeer ervaren én leuke Transformational Breath trainer/DJ Gjalt Vlam, ademtrainers Ellie Lardenoije en Arati Bonte.
 
We beginnen de avond met een kennismaking en het zetten van een intentie. Daarna volgt een korte uitleg hoe de sessie er uit ziet. Dan begint de dans en komen we in beweging op Gjalts muziek die onder zijn begeleiding over zal vloeien in een ademsessie. Aan het eind van de avond is er ruimte om ervaringen uit te wisselen en na te praten.
 
Website Gjalt: www.ademruimte.nl
Website Arati: www.arati-touch.nl
 
Praktisch:
• Draag kleding waar je je lekker in beweegt en die wat meerekt.
• Neem een kussentje mee voor onder je hoofd en evt een dekentje
• Er zijn yoga-matjes op op te liggen dus als je iets zachters wilt kun je daar zelf iets voor meebrengen.
• Breng je waterfles mee
• De prijs is 40 euro
 
Wil je erbij zijn? Super!
 
Je kunt je aanmelden en betalen bij Arati. Je bent van een plekje verzekerd als je betaling binnen is.
Als je eerst nog even wilt bellen ben je van harte welkom op telefoonnummer 06-40066052
 
Bank: NL65 INGB0669185775 tnv H.F. Bonte. Wil je de datum waarop je komt erbij vermelden?
 
Over ons:
Gjalt
Al jaren werkt Gjalt Vlam met de adem, o.a. als Transformational Breath trainer, en nog steeds staat hij zoals hijzelf zegt ‘elke dag perplex van de kracht van de adem’. De adem die zo simpel is en vanzelf gaat, is tegelijkertijd zo kracht, heeft invloed op onze fysieke en mentale gezondheid. Niemand heeft ons geleerd hoe we zouden moeten ademen, wat een natuurlijk, ontspannen ademhaling is. Terwijl ademen van levensbelang is. Alle reden dus om dat zo goed mogelijk te doen. Gjalt is gefascineerd door wat je kunt doen met de adem. Waar ligt de grens, sterker nog, is er wel een grens in onze fysieke en mentale mogelijkheden als we werkelijk meester zijn over onze adem?
 
Ellie
Ellie is Transformational Breath coach en houdt enorm veel van dansen. Haar hele leven ademt en danst ze al. Vloeiend, luchtig en soms stormachtig en wat woest. Daarnaast werkt ze als psycholoog en yogatherapeut in een GGZ-instelling. Zij neemt je graag mee in het belichamen, het voelen en het liefhebben van jezelf en alles wat daarbij hoort.
 
Arati
heeft naast haar Lichaams, Adem en Ontdekkingswerk nu ook een Praktijk voor Seksueel Ontdekkingswerk. In haar praktijk werkt ze al jaren met het lichaam en de adem als Transformational Breath coach/trainer, deep tissue lichaamswerker en Seksuologisch lichaamswerker. Ze begeleidt mensen van alle genders voor wie seksualiteit en intimiteit niet easy en vanzelfsprekend is. Soms ‘hands-on’ en in consent zakken we in ontspanning, zelfliefde en weer helemaal ‘eigen’ mogen zijn. Ze heeft ontdekt, zoals ze dat ook nog steeds bij zichzelf doet, dat de relatie met ons eigen lijf, ook op seksueel gebied de sleutel is tot echt genieten, zelfliefde, bewustwording, extase en je vrij voelen, óók in relatie tot de ander. Haar passie voor de adem is groot en heeft zich uitgebreid naar het gebied waar de adem van grote invloed is op het vergroten van ons plezier in onze seksualiteit. Met liefde, wijsheid en humor begeleid ze mensen op hun pad van bewustwording en groei in individuele sessies en workshops ♥

X