december, 2019

19dec19:0022:30Laat je Raken - Spelen met Consent bij ÂratiVrijdagavonden 29/11, 19/12, 24/1/20, 20/02/20 ..........19:00 - 22:30 Arati Ruimte, Sikkelstraat 3

more

Event Details

Dit is een ontdekkings- en oefenavond die vanaf augustus iedere maand een keer is, voor vrouwen , mannen en iedereen die zich anders identificeert. Ik baseer de avonden op het werk van Betty Martins ‘The Wheel of Consent’. Consent is een heldere ‘overeenkomst’ tussen twee volwassenen over aanraking, die veiligheid en helderheid brengt. Soms moeiteloos en diep ontspannend, soms confronterend, steeds vanuit zachtheid voor alles wat er in je leeft.

 Ik neem je graag mee op ontdekkingsreis naar je binnenwereld, je verlangens en grenzen, je verbinding met de ander, helder communiceren en aanraking. Dat gaan we doen door
 
• Verbinding en intimiteit te creëren door het spelen met de dynamiek van geven-ontvangen en nemen-toelaten
• Te leren kiezen en onze keuzes te onderzoeken, onze echte ‘Ja’ en ‘Nee’ te voelen en te uiten
• Helder krijgen wie er iets ‘doet’ en voor wie het eigenlijk is
• Wakker maken van je sensualiteit: het voelen en volgen van het plezier in je eigen lijf
 
Let op: dit is een avond waarop je kunt experimenteren en leren: steeds opnieuw kun je kiezen of je mee wilt doen in de oefeningen of niet, door bijvoorbeeld te kijken of een slaapje te doen of iets anders waar jij blij van wordt. Het uitgangspunt is dat je niets hoeft totdat je een impuls voelt om mee te doen.
 
Wil je graag de kwaliteit van je relatie(s) verbeteren en je kent deze supermooie en diep rakende vorm van contact maken op een veilige en heldere manier nog niet? Dan ben je van harte welkom!
 
Uiteraard is deze avond ook super om lekker te komen spelen en herhalen, want dat is namelijk de sleutel om de cirkel van Overeenstemming te gaan voelen in je lijf.
 
De data van de andere avonden zijn:
2019
2019 (op vrijdag: behalve 7 nov, 19 dec en 20 feb)
4 okt, 7 nov = donderdag, 29 nov, 19 dec = donderdag!
2020
24 jan, 20 feb = donderdag!, 20 mrt, 24 apr, 22 mei, 26 juni.
Prijs: 30 euro voor 1 keer of 100 euro voor 4 keer (6 maanden geldig, voor jou alleen en er is geen restitutie).
 
NB.: Je betaling is ook geldig voor de Vrij(!) met jezelf Godinnen avonden (women only ;)). https://www.facebook.com/events/1265615716935757/
 
Je kunt het betalen op NL65INGB06685775 tnv H.F. Bonte nadat je je bij mij hebt aangemeld.
 
Opgeven kan via [email protected] of via telnr 06-40066052.
 
Contant betalen kan ook bij aanvang. Als je afzegt binnen 48 uur voor de avond plaatsvindt ga ik er van uit dat je toch betaalt. Dat doe ik ivm het kleine aantal plekken (12) maar ook omdat ik jouw betrokkenheid enorm waardeer.
 
Ik verheug me op je  ♥ Arati ♥
Mijn praktijk bevindt zich in Arati Ruimte aan de Sikkelstraat 3 te Nijmegen.
www.arati-touch.nl
Over mij:
Ik heb sinds een jaar of zeven mijn Praktijk voor Lichaams- Adem- en Ontdekkingswerk/Seksueel Ontdekkingswerk in Nijmegen. Ik geef daar individuele- en koppelsessies alsook workshops gericht op (zelf-)aanraking, communicatie en een gezonde seksualiteit. In mijn manier van werken met mensen betrek ik altijd belichaming, bewustzijn en spiritualiteit als één geheel. We noemen dit ‘somatic coaching’.
 
Mijn weg in bewustzijnsontwikkeling begon in de jaren `90 in de zogeheten FORT-groepen en Co-Counseling volgens Harvey Jackins. Ik zette haar weg voort bij mijn ‘Leraar in het Leven’ Yoyo van der Kooi. Yoyo’s manier van werken is van grote invloed op mijn kijk op het leven en werken met mensen. Bij Yoyo volgde ik o.a. mijn opleiding in diep bindweefselwerk. Daarna volgden jaren waarin ikintensieve trainingen aan de Humaniversity en de opleiding tot Transformational Breath coach en -trainer doorliep. In de jaren 2013 t/m 2018 gaf ik samen met Frank Kouws en Willem Gosselt iedere maand de AUM-meditatie.
 
Naast de diepe bindweefsel-, adem- en holistische sensuele massagesessies die ik aanbied ontwikkelde ik een grote nieuwsgierigheid naar de vragen en problematiek rond seksualiteit waarmee mensen naar me toekwamen, vooral omdat ik me er in herkende en er diepgaand aan werkte en dat nog steeds doe. Ik koos ervoor om me te gaan verdiepen en professionaliseren door de opleiding Sexological Bodywork en Somatic Sex Educator te gaan doen naast verschillende trainingen bij Betty Martin en co-trainers over The Wheel of Consent.
 
Als seksuologisch lichaams- en ontdekkingswerker leerde ik dat met name het leren voelen, kiezen en communiceren vanuit het innerlijk lichaam essentieel is voor een heerlijk (seks)leven. Ik leer mensen nu zelf actief ontvangend en aanwezig te zijn in hun veranderingsprocessen aangaande hun seksualiteit en hun leven. Ze leren diep voelen en communiceren vanuit The Wheel of Consent en leren daarbij nieuwe manieren aan om seksualiteit te beleven.
 
Workshops die ik geef zijn o.a. “Sensuele massage met Consent’, ‘Erotische massage met Consent’ naast avonden gebaseerd op The Wheel of Consent en een “Vrij(!) met jezelf”-weekend over de verschillende aspecten van onze innerlijke seksualiteit zoals belichaming, grenzen en verlangens (consent), zelfliefde en masturbatie, zelfregulatie, opwinding en erotiek.

X