december, 2019

10dec19:0022:00Cirkel voor jouw vrouwelijke seksualiteitDinsdagavonden 19/11, 10/12, 14/1/20, 4/2 e.v19:00 - 22:00 Arati Ruimte, Sikkelstraat 3

more

Event Details

10 december – Orgasmic Yoga en Zelfliefde
 
Dag lieve vrouw, zus, vriendin,
 
Dit is een maandelijkse avond met iedere keer een ander thema rond sensualiteit, seksualiteit en erotiek. Ik ontmoet veel vrouwen die zeggen zich geïsoleerd te voelen met hun vragen, voorkeuren, angsten, ideeën en gevoelens hierover . Of vrouwen die verlangen naar open kunnen zijn over zichzelf. Erover delen, in ons lijf zijn, elkaar aanraken en aan kunnen kijken is van levensbelang voor ons. Daarom organiseer ik een maandelijkse Vrij(!) met jezelf cirkel. En ik heb er zin in :).
 
Seksualiteit en Vrij(!) met jezelf
Gaat over alles wat jouw lijf betreft, wat je erin voelt, wat je ermee doet en niet doet. Hoe voel je je in je leven en hoe voel je je in je relaties? Hoe juicy of erotisch wil of kun je je voelen en bij welke dingen? Waar hou je je nog klein en durf je daar uit te stappen? Het kan bevrijdend zijn als je ontdekt hoe schaamte kan oplossen. Je bent niet de enige, je kunt veel aan de ervaring en wijsheid van andere vrouwen hebben en zij weer aan de jouwe.
 
Wat we doen
We ontmoeten elkaar, komen in ons lijf, houden (soms) een meditatie en een korte sharing rond het thema van de avond. De thema’s en oefeningen die ik aandraag zijn lichaamsgericht en komen o.a. vanuit het Seksuologisch Lichaamswerk. Voorbeelden daarvan zijn gronden en centeren, grenzen en wensen in aanraking (wheel of consent), mindful masturberen en zelfliefde, pijn in je bekken, schaamte, (soorten) orgasmes krijgen/vergroten/leren reguleren, zelfregulatie en veiligheid, anatomie van je yoni, houden van je yoni en nog veel meer.
 
Belangrijk om te weten is dat je in mijn workshops en avonden altijd kunt kiezen om wel of niet mee te doen in een oefening of een structuur. Als het beter voelt om aan de kant te zitten of te liggen, een dutje te doen dan ben je daar helemaal vrij(!) in. Ook heb je altijd een vrije en eigen keuze in je kleding uittrekken of gedeeltelijk aanhouden, wel of niet aangeraakt worden.
 
Mijn intentie is om elkaar steeds opnieuw op een open en liefdevolle manier te ontmoeten en een veilige sfeer te creëren waarin je helemaal jezelf mag zijn met alles waar je mee onder jouw arm loopt. De cirkel is open en dat betekent dat er nieuwe sisters in kunnen stappen en helemaal welkom zijn.
 
Thema’s zijn o.a.:
• Ons keelgebied – een onderzoek naar onze expressie, genot en plezier
• Spelen met (je) borsten – Borstmassage en Tepelorgasme
• Vrij in je bekken – Houden van je yoni (anatomie, oefeningen, ‘show & tell’)
• Zelfliefde – Orgasmic Yoga (zelfaanraking, -stimulatie en plezier)
• Yoni-mapping en -massage
• Vrij in je bekken – Littekens en Verklevingen
• Orgasme en orgasmiciteit (waar komt het vandaan en hoe en waar ontdek je het?)
• Godinnenplek orgasme en ejaculatie
• Baarmoeder, A-spot en clitoraal orgasme
• Onze fantasieën en porno – wat kun je er van leren?
 
NB.: Als je dieper op de verschillende thema’s in zou willen gaan, organiseer ik ook dagworkshops rond deze thema’s.
 
PRAKTISCH:
Data: dinsdag 17 sept, 15 okt, 19 nov, 10 dec 2019,
14 jan, 4 feb, 10 mrt, 14 apr, 12 mei, 16 juni 2020.
Tijd: 19.15 tot 22.00 uur
Prijs: 30 euro voor 1 keer of 100 euro voor 4 keer, incl. 21% btw (6 maanden geldig, alleen voor jou en restitutie is niet mogelijk). Op verzoek maak ik een factuur voor je.
NB.: Je betaling is ook geldig voor de gemengde vrijdagavonden ‘Laat je Raken – Spelen met Consent’, dat vindt je ook op deze website of op facebook: https://www.facebook.com/events/348879599080940/
Als je graag mee komt doen, neem dan even contact met me op om te kijken of het voor jou is en of er plaats is. Je kunt het betalen op NL65INGB0668185775 tnv H.F. Bonte na ons contact.
 
Contant betalen kan ook bij aanvang. Als je afzegt binnen 48 uur voor de avond plaatsvindt ga ik er van uit dat je toch betaalt. Dat doe ik ivm het kleine aantal plekken (12) maar ook omdat ik jouw betrokkenheid enorm waardeer.
 
Ik verheug me op je <3 Arati <3
 
Mijn email: [email protected]
Mijn nummer: 06-40066052
 
OVER MIJ:
Ik heb sinds een jaar of zeven mijn Praktijk voor Lichaams- Adem- en Ontdekkingswerk/Seksueel Ontdekkingswerk in Nijmegen. Ik geef daar individuele- en koppelsessies alsook workshops gericht op (zelf-)aanraking, communicatie en een gezonde seksualiteit. In mijn manier van werken met mensen betrek ik altijd belichaming, bewustzijn en spiritualiteit als één geheel (‘somatic coaching’).
 
Mijn weg in bewustzijnsontwikkeling begon in de jaren `90 in de zogeheten FORT-groepen en Co-Counseling volgens Harvey Jackins. Ik zette haar weg voort bij mijn ‘Leraar in het Leven’ Yoyo van der Kooi. Yoyo’s manier van werken is van grote invloed op mijn kijk op het leven en werken met mensen. Bij Yoyo volgde ik o.a. mijn opleiding in diep bindweefselwerk en somatic coaching. Daarna volgden jaren waarin ik intensieve trainingen aan de Humaniversity en de opleiding tot Transformational Breath coach en -trainer doorliep. In de jaren 2013 t/m 2018 gaf ik samen met Frank Kouws en Willem Gosselt iedere maand de AUM-meditatie.
 
Naast de diepe bindweefsel-, adem- en holistische sensuele massagesessies die ik aanbied ontwikkelde ik een grote nieuwsgierigheid naar de vragen en problematiek rond seksualiteit waarmee mensen naar me toekwamen, vooral omdat ik me er in herkende en er diepgaand aan werkte en dat nog steeds doe. Ik koos ervoor om me te gaan verdiepen en professionaliseren door de opleiding Sexological Bodywork en Somatic Sex Educator te gaan doen naast verschillende trainingen bij Betty Martin en co-trainers over The Wheel of Consent.
 
Als seksuologisch lichaams- en ontdekkingswerker leerde ik dat met name het leren voelen, kiezen en communiceren vanuit het innerlijk lichaam essentieel is voor een heerlijk (seks)leven. Ik leer mensen nu zelf actief ontvangend en aanwezig te zijn in hun veranderingsprocessen aangaande hun seksualiteit en hun leven. Ze leren diep voelen en communiceren vanuit The Wheel of Consent en leren daarbij nieuwe manieren aan om seksualiteit te beleven.
 
Workshops die ik geef zijn o.a. “Sensuele massage met Consent’, ‘Erotische massage met Consent’ naast avonden gebaseerd op The Wheel of Consent en een “Vrij(!) met jezelf”-weekend over de verschillende aspecten van onze innerlijke seksualiteit zoals adem en seks, belichaming, grenzen en verlangens (consent), zelfliefde en masturbatie, zelfregulatie, opwinding en erotiek.
 
Mijn praktijk bevindt zich in Arati Ruimte aan de Sikkelstraat 3 te Nijmegen.
www.arati-touch.nl

X