september, 2019

06sep19:0023:00AUM meditatie in DanslokaalMet Frank en Arati19:00 - 23:00 Danslokaal, Waalbandijk 12F, 6541 AJ Nijmegen

more

Event Details

Kom je ogen openen voor het grotere plaatje! Wie verliest zich niet van tijd tot tijd in oordelen, aannames en overtuigingen? Tijdens deze AUM kun je die weer eens lekker van je af schudden en je ogen openen voor dat grotere plaatje.
Wat we vaak terug horen over de AUM is dat we allemaal als individuen binnen komen en als een eenheid weer naar huis gaan. En dat gevoel kun je nog lang met je mee dragen.
De AUM is een cadeautje aan je ZELF!
 
ROUTEBESCHRIJVING
Vanaf het Station is het 10 minuten lopen.
Voer dan in je GPS Laan van Oost-Indië in.
 
Als je met de auto komt voer dan ook Laan van Oost-Indië in. Je ziet dan als het goed is drie grote blokgebouwen in blauw, rood en groen verschijnen. Na het groene gebouw vind je het gebouw van Danslokaal en de Beachfabriek. Neem de dubbele rode trap naar boven en je vind ons helemaal aan het einde van de grote ruimte die je dan betreedt, linksachterin.
 
Wat is de AUM MEDITATIE?
 
De AUM is een ruim 2,5 uur durende actieve meditatie in 14 fasen. Verschillende emoties, bio-energetische moves, dans, hugs, stilte en delen, halen je meer uit je hoofd en energiek en vol liefde naar jezelf en iedereen: je bent helemaal ok en je hoeft alleen maar te kijken wat er in je gebeurt. Je hoeft niets. De rest ontrolt zich vanzelf… Voor ons is hierbij het elkaar ont-moeten heel belangrijk. In ogen van de ander vind je van-alles terug. Zo ontdekken we waar we er nog niet helemaal kunnen zijn.
De AUM is enerzijds een ontlading van spanning, stress en ingehouden gevoelens en anderzijds laad je je op met energie, liefde en levenslust!
 
Praktisch
Kom alsjeblieft op tijd! We vinden het fijn om echt met iedereen tegelijk te kunnen beginnen met de voorbereiding en de uitleg.
 
Vanaf 19.00 uur kun je binnenkomen. De zaal gaat open om 19:30 en dan beginnen we met de meditatie, incl. uitleg. We zullen dit keer de meditatie en de uitleg inleiden met een iets andere structuur dan je altijd van ons gewend was. Eindtijd ongeveer 23:00 uur.
 
Meenemen: flesje water, oordopjes (fac.), makkelijk zittende kleding waar je in kunt zweten,vers t-shirt(s) en een handdoek.
 
Tip: zorg er voor dat je niet te zwaar eet voor je komt.
PRIJS: priceless en 20 euro.
Gratis parkeren
 
Tot 6 sept!
 
 
Frank Kouws 06-55132940
Arati Heleen, 06-40066052

X