Loading...
Transformational Breath ® ademsessie(s) 2017-09-17T20:14:24+00:00

Transformational Breath®: eindelijk ‘uit je hoofd’

Als je graag zelf leert om je eigen heling in de hand te nemen om zo tot een grotere fysieke vitaliteit en (innerlijke) rust en vrijheid te komen, dan kan een door mij begeleide ademsessie je echt de ogen doen openen. Onze ademhaling is een prachtig en krachtig gereedschap om ontdekkingen te doen over onszelf.

Een ademsessie brengt je weer in contact met je energie, je blijdschap en je creativiteit. Hart en adem werken hierbij nauw samen. Je aanwezigheid in het hier-en-nu en je verbinding met wie je in je diepste wezen bent, groeit en laat zich zien. Dit gebeurt doordat je op een zachte en liefdevolle manier onverwerkte negatieve gebeurtenissen die in je (onder)bewustzijn opgeslagen liggen, gaat verwerken en integreren. De lijst met dingen waar het positief op werkt is lang. Ik noem er een paar:

 • Het Hart: je liefde en zelfliefde, en ook bij hart- en vaatziekten
 • Stress/spanning
 • Slapeloosheid
 • Piekeren
 • Depressie
 • Hoofdpijn
 • Astma
 • Burn-out
 • Angsten/onzekerheid
 • Het vinden van antwoorden op levensvragen

Hoe werkt het?

Alles wat je meemaakt in je leven, vanaf je geboorte en ook van daarvoor, heeft je gevormd tot de mens die je nu bent. Onverwerkte negatieve gebeurtenissen zetten zich vast op bepaalde plekken in je lichaam. Daar waar een blokkade zit, is geen doorstroming en beweging. Je zet je als het ware ‘vast’ en dat doe je ook met je adem. Als je hierop gaat letten, zal het je meteen opvallen in welke momenten je al bijna bewust je adem even inhoudt. Dit bewust en onbewust vastzetten van de adem op bepaalde punten is jouw adempatroon en dat kan zorgen voor lichamelijke en emotionele klachten.

De techniek waarin ik je begeleid, is een bewust verbonden ademhaling door de mond. Je gaat leren om je volledige ademhalingscapaciteit te gebruiken en je hele systeem te vullen met zuurstof tot op celniveau. 80% van onze energie komt uit zuurstof. Daarom kun je met ademen je energiehuishouding flink verbeteren. In de regel blijkt dat we we nog niet de helft van ons ademhalingssysteem gebruiken zoals het bedoeld is: volledig open en vrij. Het veranderen van je adempatroon zorgt voor verandering in je leven. Je leeft vanuit je eigen ik, in harmonie met jezelf en je omgeving. Het brengt vrijheid, rust, zelfvertrouwen en een blijvende transformatie.

Deze ademtechniek werkt op drie niveau’s: fysiek, mentaal-emotioneel en spiritueel

 1. Het fysieke niveau: Op dit niveau leer je weer adem te halen zoals je deed toen je geboren werd. Je gaat weer ruim en open ademhalen. Door deze ademhaling verder te ontwikkelen krijg je meer energie, en versterk je het zelfhelende vermogen van je lichaam. Door de ademhalingsbeweging in je buik wordt tevens je lymfesysteem geactiveerd en veel sneller gereinigd. Overtollig vocht en afvalstoffen worden afgevoerd. Daarom is veel water drinken na de sessie en de dag erna ook heel belangrijk.
 2. Het mentaal-emotionele niveau: door het verbonden ademhalen kunnen er onderdrukte gedachten en emoties naar boven komen die in je onbewuste liggen opgeslagen. Deze vormen we tijdens de sessie om naar positieve energie. Door te ademen naar de plekken waar we de emoties weggestopt hebben kunnen we deze negatieve emoties permanent uit ons lichaam laten verdwijnen. Zo is er ruimte voor meer energie die we kunnen gebruiken voor andere, vreugdevolle en positieve emoties.
 3. Het spirituele niveau: als er in je onderbewustzijn is opgeruimd ontstaat er ruimte om in contact te komen met je diepste wezen en je authenticiteit. Door de verbonden ademhaling gaat ademen als vanzelf. Dan is er ruimte voor groter bewustzijn en een gevoel van eenheid en vertrouwen.

Voor wie?

Iedereen, van jong tot oud, kan een ademsessie doen. Je bent van harte welkom.

Maak een afspraak
Bel voor een afspraak: 06-40066052
Email: arati@arati-touch.nl
Sessies die je een dag tevoren afzegt, breng ik volledig in rekening. In geval van plotselinge ziekte, ga ik er van uit dat er meteen een nieuwe afspraak ingepland wordt.
De sessie duurt gemiddeld zo’n 1,5 uur. De eerste keer duurt hij 2 uur in verband met de intake en uitleg. Om een optimaal effect te ervaren, zijn ongeveer vijf sessies gebruikelijk. Daarna heb je de mogelijkheid om met de opgedane ervaring voor verdieping te kiezen in vervolgsessies.

Je bent gekleed tijdens de sessie. Trek makkelijke, los zittende kleding aan.

ademsessie
Heleen is een buitengewoon wijze, inspirerende, professionele, warme, lieve en pittige dame die vanuit haar hart werkt en waar de liefde, als ze de deur open doet, al over je heen komt.
L.J.
Er is veel gebeurd. Er kwam verdriet en emotionele ballast vrij en daarvoor in de plaats kwam ruimte in mijn gevoel en hoofd en positieve levensenergie. Werkelijk bijzonder.
Peter
Heerlijk ontspannen en een signaal om meer tijd voor mezelf te nemen. Fijn dat je mee doet met de ademhaling.
Sandra Boeters