Loading...
Tantrische sessies voor mannen 2017-09-17T20:21:00+00:00

Je hebt een diep verlangen om aangeraakt te worden en seksuele bevrediging te voelen. In je relatie of juist omdat je die niet hebt. Of omdat je wilt onderzoeken waarom bepaalde aspecten in jouw seksuele beleving niet stromen/willen werken zoals jij het wilt of omdat je je ervoor schaamt. In een tantrische sessie gaan wij samen uitgebreid op onderzoek uit.

Vertrouwen

Wat de reden ook is waarom je komt, het is belangrijk voor jou, maar ook voor mij, dat je me volledig durft te vertrouwen. Dit is een voorwaarde om je te kunnen ontspannen en openen bij een tantrische massage. Daar heb jij, maar ook ik, tijd voor nodig. Dat is de reden waarom we altijd beginnen met een ontmoeting bij een kopje thee, zodat je rustig aan mij kunt wennen en vertellen over jezelf. Eerlijkheid en openheid zijn de startwaarden voor een (tantrische) sessie bij mij. Uiteraard blijft alles wat je deelt, binnenskamers. Ik ben vanuit mijn hart, geïnteresseerd in jou, als mens in wie jij bent!

Ontspannen

Het werkelijk kunnen ontvangen van een tantrische massage en het beleven van (seksuele) extase ontstaat pas als je helemaal in staat bent om je lichaam en geest te ontspannen. Ook dit kost tijd. Deze diepe ontspanning kan ontstaan doordat je je bewust wordt van wat er echt in de weg zit: belemmerende overtuigingen, fysieke spanningen als gevolg van stress of oude in je lichaam opgeslagen trauma’s. Dit zijn de soort dingen waar ik met jou naar ga kijken.

Als je bij mij komt,

  • houden we eerst een prettig gesprek;
  • zal ik zelf eerlijk, open, direct en transparant zijn in het aangeven van mijn grenzen en van wat ik zie;
  • ontvang je de eerste twee keer een verkennende Deep Touch ontspanningsmassage zodat je mijn ‘touch’ kunt ervaren;
  • kunnen we na de tweede of soms al eerste keer kijken wat we gaan doen. Tot de mogelijkheden behoren ook het doen van tantrische oefeningen en/of een (tantrische) ademsessie, soms is een serie Deep Touch bindweefselsessies nodig;
  • zal ik mijn intuïtie volgen bij mijn begeleiding van jou;
  • zullen we niet werken met erotiek en erotische fantasieën of dienstverlening;
  • zullen we wel werken met seksuele energie maar nooit met bewust toewerken naar een piekorgasme.

Bovenal zal je mijn onvoorwaardelijke aandacht ontvangen!

Maak een afspraak
Bel voor een afspraak: 06-40066052
Email: arati@arati-touch.nl
Sessies die je een dag tevoren afzegt, breng ik volledig in rekening. In geval van plotselinge ziekte, ga ik er van uit dat er meteen een nieuwe afspraak ingepland wordt.
je mag zijn zoals je bent
Ik voel me dankbaar Heleen, voor een prachtige en zeer ontroerende ervaring, iets dat ik tot nu toe nooit beleefd heb. Jij straalt liefde, vertrouwen en echte warmte uit, direct vanuit je hart. Ik voel me werkelijk opnieuw geboren!

Stephen
Heleen Ârati creert een ruimte waarin ik me veilig voel om te ontspannen en te ervaren wat er is.
Als Ârati aanraakt, staat ze op die grond. Dat is zacht en krachtig, weldadig en helend, soms zelfs magisch. Ik kom graag een keer terug.
Arjan
Arjan
Via de hemel weer naar de aarde gebracht door jou, gisteren. Het werkt door. Het geeft lucht en licht. Dankbaar.
Ben