Ruimte huren 2018-04-03T20:18:01+00:00

Zoek je een plek voor je lezing, workshop, meditatie of om je sessies te kunnen geven?

Ârati Ruimte is heel geschikt voor kleine intieme bijeenkomsten. Bijvoorbeeld een lezing voor ± 20 mensen, een kleine yogaklas voor ± 8 mensen, meditatie, massage, mannen- of vrouwencirkels, maar ook voor weekendworkshops van vrijdagavond tot en met zondag voor max. 16 mensen. Individuele sessies kunnen zowel in de kleine werkkamer voor gegeven worden als in de praktijkruimte boven.

Faciliteiten

Er is een kleine werkkamer (9m2), een halletje, een zit/wachtkamer, een groepsruimte beneden (35m2) en een praktijk/groepsruimte boven (30m2). De ruimte beneden en boven zijn afzonderlijk te gebruiken, maar niet door verschillende gebruikers. Dit omdat de ruimte boven alleen bereikt kan worden via de ruimte beneden.

Een kleine keuken waar een lunch bereid kan worden maar niet kan worden gekookt, wel iets opgewarmd (bijv. een pan soep). Vanuit de ruimte beneden kun je naar de buitenruimte waar je heerlijk beschut kunt zitten als het weer het toelaat. In de praktijk/groepsruimte boven is een douche die in overleg gebruikt kan worden.

Meubilair om te gebruiken: 3 massagetafels, 11 matrassen, 12 meditatiekussentjes, 4 backjacks, 7 stoelen, 8 klapstoelen en twee uitklapbare tafels voor overleg of lunch.

Tarieven gebruiksvergoeding en gebruiksvoorwaarden kun je hier downloaden. Mail of bel me om te kijken of de plek beschikbaar is!

Activiteiten in Ârati Ruimte

Wil je weten wat er zoal plaats gaat vinden in Ârati Ruimte, kijk dan op deze site in de agenda, of op Facebook.

Geschiedenis

Ârati Ruimte ligt in de Landbouwbuurt in Nijmegen nabij het Goffertpark. Het pandje in de Sikkelstraat werd eind jaren veertig van de vorige eeuw gebouwd door de toenmalige woningbouwvereniging als kantoor en werkplaats voor de buurt. In de kleine werkkamer links zat de rentmeester om de huren te innen en de klussen te noteren van de bewoners. De klussen werden uitgevoerd in of vanuit de werkplaats achter het kantoortje. Tot ver in de jaren zeventig was Sikkelstraat 3 een plek waar veel mensen naartoe kwamen. Nu is dat opnieuw zo, hetzij om andere en zeer leuke redenen :).