Een ontmoetingssessie met een echtpaar

Drie dagen achter elkaar mocht ik werken met een paar, dat van ver naar mij toe kwam. ‘We zitten vast met onszelf en met elkaar op seksueel gebied. We houden zielsveel van elkaar maar we weten het niet meer. Kun je ons helpen?’

Het werd een workshop op maat waarin ik, volledig mijn intuïtie volgend, mocht laten kennismaken met bewust ‘zijn’, bij jezelf blijven en voelen, voelen hoe seksuele energie wakker wordt en natuurlijk met veel plezier.  Ik heb eerst met beiden individueel gewerkt, via gesprek, ademsessies en massage. In de tijd dat de ene partner een sessie ontving, ontspande de ander. Aan het eind van iedere sessie ontstond er een ontmoeting waarin er gedeeld werd, met vrije aandacht. In de gezamenlijke sessies werkten we met lichte oefeningen, bewustworden, thuis zijn bij jezelf terwijl je bij elkaar bent en met veel aanraking en genieten. Met aandacht bij het effect van je aanraking zijn, het eigen genieten bij het geven én ontvangen voorop! Het was een ontdekking dat helder relateren ook heldere seks oplevert.

Dit is de reactie die ik ontving:

Mijn allerliefste Heleen, alleen thuis overloop ik in gedachten de voorbije dagen. Niets zal ooit nog hetzelfde zijn. Ik vertrok hier met hoop, en weinig verwachtingen. Al wat ik wou was ‘leren klaarkomen’. Ik kreeg zoveel meer. Een rijkdom, een koninginnenrijk! Ik mocht letterlijk oog in oog staan met een bijzondere mooie vrouw! In dat kleine warme gezellige kamertje van jou is niet enkel mijn yoni aangeraakt, maar vooral mijn hart en ziel. Het zachtste en mooiste in mij is wakker gemaakt . Ik voel mezelf, in mij, naast, onder, boven en achter mij.  Ik ben overal. Mijn lijf bestaat niet enkel meer uit delen, maar uit één mooi geheel. Ik voel me zo dankbaar. Dankbaar voor de ontmoeting met jou, dankbaar voor de man die mijn partner is, maar ook dankbaar voor het geschenk dat ik mezelf gaf. Als ik in één zin de voorbije dagen zou moeten beschrijven , kan ik enkel zeggen:  I have been Touched by an Angel. Als ik van al de woorden die jij sprak moet kiezen wat ik op mijn pad mee neem? Dan zijn het de woorden: Er is mijn zaak, jouw zaak en Gods zaak (woorden van Byron Katie, red.). Gelukkig hoef ik niet te kiezen en mag ik gewoon al het mooie van de voorbije dagen  koesteren. Lieve Heleen, nogmaals bedankt voor de bijzondere ontmoeting!

Ik heb mij afgevraagd wat nou de sleutel was om deze ontmoeting  zo vervullend te laten zijn als ie was. Wat ik bij hen zag was: de ongelooflijke bereidheid om dit aan te gaan, mij volledig te vertrouwen en zich zo veel als ze konden te openen voor elkaar en ook voor mij. Voor mijzelf was dat: me verbinden in liefde met elk aspect van hen, dóór alle verschijningsvorm heen.

By | 2016-03-11T16:51:27+00:00 januari 29th, 2016|coaching, contact|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment