Individuele sessies

Er is nog plek op de volgende momenten:

Dinsdag 4 september 13.00 uur, 16.00 uur (Sikkelstraat)

Donderdag 6 september 13.00 uur, 20.00 uur (Sikkelstraat)

Donderdag 20 september 13.00 uur (Sikkelstraat)

Maandag 24 september 20.00 uur (Sikkelstraat)

Bel of mail me om af te spreken, of voor meer/andere mogelijkheden.

Voorstellen
Omdat openheid heel belangrijk is tussen jou en mij, vind ik het belangrijk dat je jezelf voorstelt in een email. Dan kunnen we elkaar bellen of een afspraak daarvoor maken als je daar behoefte aan hebt. Je kunt ook eerst een kennismakingssessie boeken van een uur.

Workshops en avonden met Ârati

september

04sep19:0022:00Open vrouwencirkel én informatieavondover de Vrij(!) met jezelf intensive: vrij entree19:00 - 22:00 Arati Ruimte, Sikkelstraat 3

more

Event Details

Dag lieve vrouw, sister, zus,

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Vrij(!) met jezelf series? Maar weet je het nog niet zo goed of vind je het best spannend? Of wil je wel weten wat je nou aan mij (Arati) hebt?

Dan nodig ik je nu graag uit voor deze open avond, om te proeven van de oefeningen en om je vragen te stellen. En natuurlijk ook om te ervaren hoe fijn en krachtig sisterhood is, gewoon om jezelf en elkaar naar het hogere plan te brengen, precies wat de bedoeling is :).

Op zondag 16 september start er een nieuwe serie, die ik langer en uitgebreider heb gemaakt omdat gebleken is uit de vorige twee series dat het fijn is om net iets meer tijd te hebben om meer uitwisselingen en oefeningen te doen. Daarom gaat de volgende serie maar liefst 3 hele dagen zijn plus een heel sisterweekend, Ook is het mogelijk om de afzonderlijke dagen los te volgen. De inschrijving is al open.

Aanbieding: als je dinsdagavond komt, krijg je van mij een korting van 10% op de hele intensive, en 5% procent op een losse dag.

Je bent vanaf 19.00 uur welkom voor een kopje thee, om 19.30 uur beginnen we met de cirkel.

Superfijn als je laat weten aan me of je komt op arati@arati-touch.nl

Ik verheug me op jou, tot de 4e!

Liefs, Arati

16sep10:00Vrij(!) met jezelf - intensive voor vrouwen - met Ârati16 en 23 september, 7, 20 en 21 oktober10:00 Arati Ruimte, Sikkelstraat 3

more

Event Details

Vrij(!) met jezelf is een cirkel voor jou, en zal gaan over je seksueel vrij voelen: ze bestaat uit 3 hele zondagen én een heel heerlijk sisterweekend!
Deze serie is een extended versie van de cirkel die ik al in maart en mei aanbood, maar nu  dus anders verdeeld. Dit betekent meer ervaren, meer oefeningen doen en daarmee meer verdieping in de thema’s. Op mijn homepage kun je ervaringen lezen van de vrouwen die eerder meededen.
 
Je kunt de dagen los volgen, of je inschrijven voor de hele serie, wat ik je wel echt aan kan raden. Met name dag 1 over The Wheel of Consent is een absolute aanraker voor het volgen van de andere dagen en het weekend.
 
Je wilt graag vrij zijn en je vrij voelen in het leven en in je relaties. Maar wat vrij zijn nou precies betekent, is nog best een onderzoek. Dat onderzoek begint met voelen en kijken, in en mét je lijf, naar wat je belemmert om lekker vrij te zijn. Om zo je levens- en ook seksuele energie te kunnen laten stromen. Op deze zondagen kun je aandacht gaan geven aan je innerlijke/authentieke seksualiteit. Je seksualiteit en je relatie met je eigen lijf, je eigen innerlijk, zijn hierin ontzettend belangrijk en hiermee ook je bron van weten en voelen.
 
Op deze dagen belichten we de verschillende aspecten die belangrijk zijn bij het ontwikkelen van een krachtige authentieke seksualiteit. Dit gaat zeker ook je relatie met de ander aan. In deze intensive dient ze vooral als spiegel. Omdat er steeds tijd tussen de dagen zit, is er ook tijd om te integreren wat je meeneemt uit de cirkel. We onderzoeken en ontdekken zo hoe we ons vrij(er) kunnen gaan voelen in en mét ons fijne en lieve lijf. Dit kan op veel manieren.Je krijgt nieuwe inzichten en fijne, krachtige oefeningen aangereikt.
 
De indeling van de dagen is alsvolgt:
  • 16 sept. Dag 1 – The Wheel of Consent van Betty Martin. Facebooklink
  • 23 sept. Dag 2 – Holistische sensuele massage met ‘consent’
  •  7 okt. Dag 3 – Mindful Masturbatie
  • 20 en 21 okt. Dag 4 en 5 –  Het weekend! – Een all-in sisters, zussen, godinnenweekend met samen blijven slapen met daarin een heerlijke mix van Vrij(!) met jezelf onderwerpen zoals:
• Zelfliefde en zelfzorg
• Belichaming: in je lichaam zijn, gebruiken van adem, klank en beweging
• Grenzen voelen en aangeven, duidelijke ‘ja’ en ‘nee’, Wheel of Consent (Betty Martin)
• Het ont-dekken van schaamte, ook over jouw seksualiteit
• Zelfregulatie, de balans tussen ontspanning en activatie in je lijf
• Houden van je yoni, anatomie, ik zie je
• Holistische sensuele massage met elkaar in ‘consent’
• Mindful masturbatie: wakker maken van innerlijke seksualiteit en plezier, zelfmassage
 
De serie heeft een opbouw, waardoor jullie met elkaar in vertrouwen en veiligheid kunnen groeien. Het is dit keer ook mogelijk om ook aan de losse dagen deel te nemen of alleen aan het weekend. Het betekent wel dat er aandacht besteed wordt aan het binnenkomen in de groep van nieuwe vrouwen. Zodat echt iedereen, jij ook, zich veilig en gezien voelt in alles wat zich aandient in dit proces.
 
Aan het eind van iedere dag, ontvang je na een paar dagen een mailtje van mij waarin ik voor je samenvat wat we gedaan hebben, iets over de theorie en wat thuiswerk (to do or not to do ;))
 
Ik verheug me op je! ♥ Arati ♥
 
Je kunt je opgeven bij betaling via deze link. Verzeker je van een plekje, want dit wordt echt weer heerlijk en diepgaand helend <3
De workshops gaan door bij tenminste 6 deelneemsters, het maximum is 10. De hele intensive kost je maar € 395,55 . Een losse dag is
€ 80,55  en het weekend los kost€  185,55 incl. ontbijt.
 
Iets over mijzelf
Ik begeleid mensen van alle genders voor wie seksualiteit en intimiteit niet easy en vanzelfsprekend is. Individueel en in workshops. Hands-on en in consent zakken we in ontspanning, zelfliefde en weer helemaal ‘eigen’ mogen zijn. Het is een kwestie van herinneren wat er al was. Vaak ontdek ik, zoals ik dat ook nog steeds bij mezelf aan het ontdekken ben, dat de relatie met ons eigen lijf, zeker op seksueel gebied de sleutel is tot echt genieten, zelfliefde, bewustwording, extase en je vrij voelen, óók in relatie tot de ander.En het mooiste werk dat ik ooit gedaan heb. Ik ben ademcoach, deep tissue lichaamswerker en seksuologisch lichaamswerker. Dat mix ik met mijn liefde, wijsheid en humor. Meer info over mij kun je vinden op mijn site ♥
 
Mijn praktijk bevindt zich in Arati Ruimte aan de Sikkelstraat 3 te Nijmegen.
www.arati-touch.nl

16sep10:0017:30Workshop Wheel of Consent - met ÂratiIntensive: 16 en 23 september, 7, 20 en 21 oktober10:00 - 17:30 Arati Ruimte, Sikkelstraat 3

more

Event Details

Dag 1 van de ‘Vrij(!) met jezelf’ vrouwencirkelserie: The Wheel of Consent (Cirkel van Overeenstemming)

Vrij zijn in jezelf, met jezelf en met anderen heeft heel veel, zo niet alles te maken met jouw gevoel van ja en nee, van je grenzen kennen en aan kunnen geven. Daar gaat deze dag over. The Wheel of Consent is ontwikkeld door Betty Martin en het is een ongelooflijk heldere methode om jezelf op dit vlak te leren kennen en om op een gelijkwaardige, veilige en respectvolle manier met jezelf en elkaar om te leren gaan.
The Wheel of Consent kun je alleen maar begrijpen en belichamen door de oefeningen te doen (die ik weer van Betty Martin leerde) die we deze dag ook gaan doen. Je gaat het echt tot onder je huid voelen ;).

Mijn eigen ervaring met de Wheel of Consent is dat ik kanten van mezelf heb leren kennen die echt goed verstopt waren maar die er zooo aan toe waren om gezien en geheeld te worden. Het is echt een mindblowing ervaring kan ik je zeggen :).
Wat nog meer?
* Ik ga je de betekenis van het Wiel uitleggen en hoe het werkt als basis voor echt contact maken.
* Je leert wat geven en ontvangen echt is en waarom het verschil kennen zo belangrijk is om verbinding, intimiteit en bevredigende relaties te creëren in je leven
* Je gaat oefenen en ontdekken waar je helder en niet helder bent in je geven en je ontvangen
* Je gaat plezier en sensaties ervaren in je lijf waar je altijd bij kunt wanneer je maar wilt
* Je wordt je bewust van je verlangens en grenzen en hoe je die kunt duidelijk maken
* Je gaat leren hoe je helderheid en liefde vanuit je hart in je handen kunt brengen en in je aanraking

Bij deze workshop blijven we gekleed en raken we elkaar niet aan bij borsten of yoni.

Hiermee is deze dag ook een geweldige start voor de rest van de intensive, want daarmee blijven we oefenen op de andere dagen.

De indeling van de intensive is alsvolgt:
16 sept. Dag 1 – The Wheel of Consent van Betty Martin
23 sept. Dag 2 – Holistische sensuele massage met ‘consent’: https://www.facebook.com/events/291560314960829/
7 okt. Dag 3 – Mindful Masturbatie https://www.facebook.com/events/291560314960829/
20 en 21 okt.: Het weekend! – Een all-in vrouwenweekend met samen blijven slapen met daarin een heerlijke mix van Vrij(!) met jezelf onderwerpen zoals:

• Zelfliefde en zelfzorg
• Belichaming: in je lichaam zijn, gebruiken van adem, klank en beweging
• Grenzen voelen en aangeven, duidelijke ‘ja’ en ‘nee’, Wheel of Consent (Betty Martin)
• Het ont-dekken van schaamte, ook over jouw seksualiteit
• Zelfregulatie, de balans tussen ontspanning en activatie in je lijf
• Houden van je yoni, anatomie, ik zie je
• Holistische sensuele massage met elkaar in ‘consent’
• Mindful masturbatie: wakker maken van innerlijke seksualiteit en plezier, zelfmassage

Eerst nog even bellen of mailen met mij? Je bent welkom :)
Mijn nummer is 06-40066052 en mijn email is arati@arati-touch.nl

Liefs ♥ Arati ♥

Je kunt je opgeven bij betaling via deze link. Verzeker je van een plekje, want dit wordt echt weer heerlijk en diepgaand helend <3
De workshops gaan door bij tenminste 6 deelneemsters, het maximum is 10. De hele intensive kost je maar € 425,55 . Een losse dag is
€ 95,55  en het weekend los kost€  185,55 incl. ontbijt.
 
Iets over mijzelf
Ik begeleid mensen van alle genders voor wie seksualiteit en intimiteit niet easy en vanzelfsprekend is. Individueel en in workshops. Hands-on en in consent zakken we in ontspanning, zelfliefde en weer helemaal ‘eigen’ mogen zijn. Het is een kwestie van herinneren wat er al was. Vaak ontdek ik, zoals ik dat ook nog steeds bij mezelf aan het ontdekken ben, dat de relatie met ons eigen lijf, zeker op seksueel gebied de sleutel is tot echt genieten, zelfliefde, bewustwording, extase en je vrij voelen, óók in relatie tot de ander.En het mooiste werk dat ik ooit gedaan heb. Ik ben ademcoach, deep tissue lichaamswerker en seksuologisch lichaamswerker. Dat mix ik met mijn liefde, wijsheid en humor. Meer info over mij kun je vinden op mijn site ♥
 
Mijn praktijk bevindt zich in Arati Ruimte aan de Sikkelstraat 3 te Nijmegen.
www.arati-touch.nl

23sep10:0017:30Holistische Sensuele Massage mét Consent - en Ârati10:00 - 17:30 Arati Ruimte, Sikkelstraat 3

more

Event Details

Dag 2 van de ‘Vrij(!) met jezelf’ vrouwencirkelserie: Holistische Sensuele Massage met Consent

Op deze tweede dag van de intensive duiken we wat dieper in het geven en ontvangen én in het dienen en accepteren. Deze twee dynamieken die uit The Wheel of Consent komen, ken je misschien al of heb je op dag 1 geleerd van deze intensive. Mocht het zo zijn dat geen van beide het geval is, we beginnen sowieso deze dag weer met het opfrissen van de oefeningen en het maken van duidelijke afspraken.

Wat gaat het gebruiken van de Cirkel van Overeenstemming jou brengen bij het uitwisselen van een sensuele massage? Om te beginnen daag je jezelf en elkaar uit om heel precies te voelen en te communiceren tot waar iets fijn en veilig is. Ook daag je jezelf uit om hardnekkige en niet meer helpende patronen te doorbreken door de duidelijke structuren en afspraken, te communiceren met een open hart en met compassie naar jezelf en de ander te kijken.

Mijn boodschap in Vrij(!) met jezelf is, dat om je vrij en lekker te voelen met jezelf en anderen, je relatie met je eigen lijf, je seksualiteit en je innerlijk, op nummer 1 komen. Zo ontstaan er veel eerlijker en vervullender ontmoetingen met de ander. Het betekent niet dat als die relatie nog niet optimaal is, je geen anderen zou kunnen ontmoeten ;). Want wat is er heerlijker dan met aandacht met elkaar kunnen experimenteren en delen? Daarom gaan we deze dag elkaar een holistische sensuele massage geven!

LET OP:
op deze dag ga je precies zo ver als je zelf wilt. Bloot zijn is geen verplichting, gekleed kun je net zo sensueel zijn en overal aan meedoen. Bloot zijn mag ook bij deze dag.

EN: De serie heeft een opbouw, waardoor jullie met elkaar in vertrouwen en veiligheid kunnen groeien. Het is dit keer ook mogelijk om ook aan de losse dagen deel te nemen of alleen aan het weekend. Het betekent wel dat er aandacht besteed wordt aan het binnenkomen in de groep van nieuwe vrouwen. Zodat echt iedereen, jij ook, zich veilig en gezien voelt in alles wat zich aandient in dit proces.

De indeling van de intensive is alsvolgt:
16 sept. Dag 1 – The Wheel of Consent van Betty Martin: https://www.facebook.com/events/243752286283031/
23 sept. Dag 2 – Holistische sensuele massage met ‘consent’
7 okt. Dag 3 – Mindful Masturbatie https://www.facebook.com/events/291560314960829/
20 en 21 okt.: Het weekend! – Een all-in vrouwenweekend met samen blijven slapen met daarin een heerlijke mix van Vrij(!) met jezelf onderwerpen zoals:

• Zelfliefde en zelfzorg 
• Belichaming: in je lichaam zijn, gebruiken van adem, klank en beweging
• Grenzen voelen en aangeven, duidelijke ‘ja’ en ‘nee’, Wheel of Consent (Betty Martin)
• Het ont-dekken van schaamte, ook over jouw seksualiteit
• Zelfregulatie, de balans tussen ontspanning en activatie in je lijf
• Houden van je yoni, anatomie, ik zie je
• Holistische sensuele massage met elkaar in ‘consent’
• Mindful masturbatie: wakker maken van innerlijke seksualiteit en plezier, zelfmassage

Eerst nog even bellen of mailen met mij? Je bent welkom :)
Mijn nummer is 06-40066052 en mijn email is arati@arati-touch.nl

Liefs ♥ Arati ♥

Je kunt je opgeven bij betaling via deze link. Verzeker je van een plekje, want dit wordt echt weer heerlijk en diepgaand helend <3
De workshops gaan door bij tenminste 6 deelneemsters, het maximum is 10. De hele intensive kost je maar € 395,55 . Een losse dag is
€ 80,55  en het weekend los kost€  185,55 incl. ontbijt.
 
Iets over mijzelf
Ik begeleid mensen van alle genders voor wie seksualiteit en intimiteit niet easy en vanzelfsprekend is. Individueel en in workshops. Hands-on en in consent zakken we in ontspanning, zelfliefde en weer helemaal ‘eigen’ mogen zijn. Het is een kwestie van herinneren wat er al was. Vaak ontdek ik, zoals ik dat ook nog steeds bij mezelf aan het ontdekken ben, dat de relatie met ons eigen lijf, zeker op seksueel gebied de sleutel is tot echt genieten, zelfliefde, bewustwording, extase en je vrij voelen, óók in relatie tot de ander.En het mooiste werk dat ik ooit gedaan heb. Ik ben ademcoach, deep tissue lichaamswerker en seksuologisch lichaamswerker. Dat mix ik met mijn liefde, wijsheid en humor. Meer info over mij kun je vinden op mijn site ♥
 
Mijn praktijk bevindt zich in Arati Ruimte aan de Sikkelstraat 3 te Nijmegen.
www.arati-touch.nl

oktober

07oct10:0017:30Mindful Vrijen met jezelf - met Ârati10:00 - 17:30 Arati Ruimte, Sikkelstraat 3

more

Event Details

Dag 3 van de ‘Vrij(!) met jezelf’ vrouwencirkelserie: Mindful Masturbatie ofwel Mindful vrij-en met jezelf.

Nee, we gaan niet met zijn allen liggen masturberen. En er is veel aandacht voor jouw lekker voelen in de groep. Deze dag is onderdeel van de intensive en gaat vooral over hoe je meer en vertrouwder met je lijf en je sensuele, erotische gevoelens kunt zijn in je dagelijkse leven. Hoe breng je je zelfliefde in praktijk en hoe kun je het nog meer wakker maken.

We gaan tools gebruiken als meditatie, adem, klank en beweging. Mindful masturbatie is een niet zozeer op seks gerichte practice, maar veel meer gelinkt aan het leren volgen van je plezier. Onderweg naar dat plezier kun je van alles tegenkomen, de dingen die nog ergens in je lijf opgeslagen liggen. Dus ook je pijnen, fysieke sensaties, emoties, beelden, herinneringen en uiteraard ook je schaamte. Deze dag mag dan ook een all-in beleving zijn, wat mindful masturbatie is.

Belangrijk: consent met jezelf over hoe ver je wilt gaan, staat altijd op nummer 1. Je moet helemaal niks. Ik wil je wel uitnodigen om eens op onderzoek te gaan aan de rand van je comfort, daar waar je nog net een veilige of een net iets lekkere onveilige spanning kunt voelen ;). Je kunt altijd weer terug.

WAT KAN HET JE BRENGEN?
Je gaat een manier of manieren ontdekken om jezelf helemaal te centeren, je gaat aankomen bij het absolute besef dat je ertoe doet, je gaat liefdevol glimlachen naar alles van jezelf omdat je zo’n goddelijk sensitief en sensueel wezen bent: je ontmoet je godin in jezelf. Je zet jezelf achter het stuur van je eigen verlangen en leert daardoor ook te ontvangen wat je toekomt, ook van anderen. Kortom, een grotere vrijheid met jezelf ♥

Dat heb ik er zelf aan ontdekt, best mindblowing ;). En ik ben echt niet de enige.

LET OP:
op deze dag ga je precies zo ver als je zelf wilt. Bloot zijn is geen verplichting, gekleed kun je net zo sensueel zijn en overal aan meedoen. Bloot zijn mag ook bij deze dag.

EN: De serie heeft een opbouw, waardoor jullie met elkaar in vertrouwen en veiligheid kunnen groeien. Het is dit keer ook mogelijk om ook aan de losse dagen deel te nemen of alleen aan het weekend. Het betekent wel dat er aandacht besteed wordt aan het binnenkomen in de groep van nieuwe vrouwen. Zodat echt iedereen, jij ook, zich veilig en gezien voelt in alles wat zich aandient in dit proces.
De indeling van de intensive is alsvolgt:

16 sept. Dag 1 – The Wheel of Consent van Betty Martin: link naar Facebook
23 sept. Dag 2 – Holistische sensuele massage met ‘consent’: link naar Facebook
7 okt. Dag 3 – Mindful Masturbatie
20 en 21 okt.: Het weekend! – Een all-in vrouwenweekend met samen blijven slapen met daarin een heerlijke mix van Vrij(!) met jezelf onderwerpen zoals:

• Zelfliefde en zelfzorg
• Belichaming: in je lichaam zijn, gebruiken van adem, klank en beweging
• Grenzen voelen en aangeven, duidelijke ‘ja’ en ‘nee’, Wheel of Consent (Betty Martin)
• Het ont-dekken van schaamte, ook over jouw seksualiteit
• Zelfregulatie, de balans tussen ontspanning en activatie in je lijf
• Houden van je yoni, anatomie, ik zie je
• Holistische sensuele massage met elkaar in ‘consent’
• Mindful masturbatie: wakker maken van innerlijke seksualiteit en plezier, zelfmassage
* In de avond maken we er een gezellige sisterhood filmpje kijken,-kletsen – schocola eten happening van ;)

Eerst nog even bellen of mailen met mij? Je bent welkom :)
Mijn nummer is 06-40066052 en mijn email is arati@arati-touch.nl

Liefs ♥ Arati ♥

Je kunt je opgeven bij betaling via deze link. Verzeker je van een plekje, want dit wordt echt weer heerlijk en diepgaand helend <3
De workshops gaan door bij tenminste 6 deelneemsters, het maximum is 10. De hele intensive kost je maar € 395,55 . Een losse dag is
€ 80,55  en het weekend los kost€  185,55 incl. ontbijt.
 
Iets over mijzelf
Ik begeleid mensen van alle genders voor wie seksualiteit en intimiteit niet easy en vanzelfsprekend is. Individueel en in workshops. Hands-on en in consent zakken we in ontspanning, zelfliefde en weer helemaal ‘eigen’ mogen zijn. Het is een kwestie van herinneren wat er al was. Vaak ontdek ik, zoals ik dat ook nog steeds bij mezelf aan het ontdekken ben, dat de relatie met ons eigen lijf, zeker op seksueel gebied de sleutel is tot echt genieten, zelfliefde, bewustwording, extase en je vrij voelen, óók in relatie tot de ander.En het mooiste werk dat ik ooit gedaan heb. Ik ben ademcoach, deep tissue lichaamswerker en seksuologisch lichaamswerker. Dat mix ik met mijn liefde, wijsheid en humor. Meer info over mij kun je vinden op mijn site ♥
 
Mijn praktijk bevindt zich in Arati Ruimte aan de Sikkelstraat 3 te Nijmegen.
www.arati-touch.nl

20oct(oct 20)10:0021(oct 21)17:00Vrouwenweekend Vrij(!) met jezelf - met ÂratiIntensive: 16 en 23 sept, 7 , 20 en 21 okt10:00 - 17:00 (21) Arati Ruimte, Sikkelstraat 3

more

Event Details

Dag 4 en 5: Godinnelijk Sisterweekend van de ‘Vrij(!) met jezelf’ vrouwencirkelserie – All-inclusive

Het weekend!
Graag nodig ik je uit om mee te doen met dit All-in vrouwenweekend met overnachting, dus met een supergezellige avond erbij ;). In dit weekend een heerlijke keuze uit ‘Vrij(!) met jezelf ‘onderwerpen zoals:

• Zelfliefde en zelfzorg
• Belichaming: in je lichaam zijn, gebruiken van adem, klank en beweging
• Grenzen voelen en aangeven, duidelijke ‘ja’ en ‘nee’, Wheel of Consent (Betty Martin)
• Het ont-dekken van schaamte, ook over jouw seksualiteit
• Zelfregulatie, de balans tussen ontspanning en activatie in je lijf
• Houden van je yoni, anatomie, ik zie je
• Holistische sensuele massage met elkaar in ‘consent’
• Mindful masturbatie: wakker maken van innerlijke seksualiteit en plezier, zelfmassage

* Ben je deelneemster van de hele intensive? Dan heb je een stem in welk onderwerp aan bod gaat komen!
* In de avond maken we er een gezellige sisterhood filmpje kijken,-kletsen – chocola eten happening van ;)

Een aantal van bovenstaande onderwerpen zijn natuurlijk al de revue gepasseerd in de voorgaande drie zondagen, zoals de Cirkel van overeenstemming, de sensuele massage en het mindful vrijen met jezelf. Daar gaan we zeker nog mee verder, maar we gaan ook vooral veel delen en wat meer de diepte in met elkaar, omdat dat kan vanwege de lange tijd die we samen hebben. Ik verheug me echt op je.

Je kunt dit weekend dus los meedoen, of je inschrijven voor de hele serie, wat ik je wel echt aan kan raden. Met name dag 1 over The Wheel of Consent is een absolute aanraker voor het volgen van de andere dagen en het weekend.

De serie heeft een opbouw, waardoor jullie met elkaar in vertrouwen en veiligheid kunnen groeien. Het is dit keer ook mogelijk om ook aan de losse dagen deel te nemen of alleen aan het weekend. Het betekent wel dat er aandacht besteed wordt aan het binnenkomen in de groep van nieuwe vrouwen. Zodat echt iedereen, jij ook, zich veilig en gezien voelt in alles wat zich aandient in dit proces.
De indeling van de intensive is alsvolgt:

* 16 sept. Dag 1 – The Wheel of Consent van Betty Martin: https://www.facebook.com/events/243752286283031/
* 23 sept. Dag 2 – Holistische sensuele massage met ‘consent’ https://www.facebook.com/events/291560314960829/
* 7 okt. Dag 3 – Mindful Masturbatie https://www.facebook.com/events/532539093836823/
* 20 en 21 okt.: Het weekend!

Eerst nog even bellen of mailen met mij? Je bent welkom :)
Mijn nummer is 06-40066052 en mijn email is arati@arati-touch.nl

Liefs ♥ Arati ♥

Je kunt je opgeven bij betaling via deze link. Verzeker je van een plekje, want dit wordt echt weer heerlijk en diepgaand helend <3
De workshops gaan door bij tenminste 6 deelneemsters, het maximum is 10. De hele intensive kost je maar € 395,55 . Een losse dag is
€ 80,55  en het weekend los kost€  185,55 incl. ontbijt.
 
Iets over mijzelf
Ik begeleid mensen van alle genders voor wie seksualiteit en intimiteit niet easy en vanzelfsprekend is. Individueel en in workshops. Hands-on en in consent zakken we in ontspanning, zelfliefde en weer helemaal ‘eigen’ mogen zijn. Het is een kwestie van herinneren wat er al was. Vaak ontdek ik, zoals ik dat ook nog steeds bij mezelf aan het ontdekken ben, dat de relatie met ons eigen lijf, zeker op seksueel gebied de sleutel is tot echt genieten, zelfliefde, bewustwording, extase en je vrij voelen, óók in relatie tot de ander.En het mooiste werk dat ik ooit gedaan heb. Ik ben ademcoach, deep tissue lichaamswerker en seksuologisch lichaamswerker. Dat mix ik met mijn liefde, wijsheid en humor. Meer info over mij kun je vinden op mijn site ♥
 
Mijn praktijk bevindt zich in Arati Ruimte aan de Sikkelstraat 3 te Nijmegen.
www.arati-touch.nl

Andere activiteiten in Ârati Ruimte

september

10 oktober! Women's Heart Gathering met Marya NorellVan de Women's Way trainingYear Around Event (2018) Arati Ruimte, Sikkelstraat 3

more

Event Details

Event link:
https://maryanorell.com/event/womens-heart-gathering-nijmegen/
 
– Are you longing to live your full feminine?
– Do you want to uncover your feminine power and allow your light to shine fully?
– Are you ready to open your heart and unleash your Goddess?
 
These evenings are a meeting-place of feminine souls, an invitation to awaken to what is essential and true within us, to the love that we are.
 
Through the feminine practices and meditations, healing and transformation happen. In a safe and loving environment, you are offered the possibility to open beyond any inhibiting layers into who you truly are, allowing your heart to rejoice as the light of love.
 
Marya Norell works as an inspirational and passionate facilitator in spiritual self-development and human potential, for individuals, couples, and groups. She is a world traveler, creating sacred space, women’s retreats, couple workshops, dance gatherings and private sessions for over 25 years. Marya is a devotee to bringing balance into the body, heart, and soul. She has a deep, loving heart and a laser-sharp focus. It is her passion to inspire you to live your full potential – using both her extensive training and rich life experience, as well as her intuitive guidance.
 
>> These evenings will also give you a taste of the work Marya does and to feel into if you want to join an upcoming retreat or year program.
 
Comments of participants from previous Women Heart Gatherings:
 
“There still is a beautiful silence inside of me. Thank you all for the lovely evening.”
 
“It was a wonderful, powerful evening in Haarlem. Thank you Annemieke for hosting this evening and Marya for the delightful experience!! “
 
“Thank you dear Marya, for the lovely evening and your beautiful energy. Love to see you again in the future.”